Valbeveiliging

Valbeveiliging kopen: veilig werken op hoogte

Valbeveiliging kopen is in meerdere gevallen verplicht. In Nederland hebben we te maken met een strenge valbeveiliging wetgeving. Terecht natuurlijk, want veilig werken op hoogte moet altijd de hoogste prioriteit hebben. Niet iedereen weet wat de beste oplossingen zijn voor veilig werken op hoogte. Protect PBM is er dan ook niet alleen om de juiste bescherming te leveren, maar wij zijn er ook om u van een gedegen advies te voorzien. Hierdoor bent u altijd zeker dat u in de toekomst gebruik gaat maken van de beste valbeveiliging.

Valbeveiliging dak: de beste oplossingen

Protect PBM heeft zich gespecialiseerd in het leveren van de meest betrouwbare oplossingen die voldoen aan de valbeveiliging wetgeving. Wij bieden u de juiste maatregelen voor veilig werken op daken. U kunt bij ons terecht voor goede beveiliging voor platte daken, maar ook voor veilig werken op schuine daken bieden wij uitstekende oplossingen. Als ervaren leverancier houden wij ons assortiment valbeveiliging zo veelzijdig mogelijk. Zo kunnen wij u altijd van dienst zijn met een oplossing die perfect bij de omstandigheden past. Wij staan garant voor de kwaliteit, de duurzaamheid en de hoge mate van betrouwbaarheid van al onze valbeveiliging.

Valbeveiliging kopen bij Protect PBM

Wilt u goede valbeveiliging kopen, zodat uw medewerkers altijd veilig kunnen werken op hoogte? Wij leveren u de juiste oplossingen voor uw specifieke situatie. Indien gewenst kunt u ook bij ons terecht voor een professioneel RI&E advies. U kunt onze valbeveiliging kopen tegen vriendelijke tarieven. Wilt u meer informatie of persoonlijke advisering over onze valbeveiliging? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0575 – 56 33 38 of stuur een mail naar info@protect-pbm.nl.

Informatie opvragen

Velden met een * zijn verplicht

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2019 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend