Hartje Benelux, Experience Center Zutphen

  • Opdrachtgever: Hartje Benelux, Experience Center Zutphen
  • Werkzaamheden: Leveren balustrades

Hartje Benelux heeft in Zutphen een nieuw fiets Experience Center geopend.

Hartje is een Duitse handelsonderneming die al 120 jaar bestaat en handelt in fietsen en fiets-onderdelen, automaterialen en motorfietsen. Hartje Benelux is in 2006 in het leven geroepen om een strategische zet te maken naar de Benelux op het gebied van fietsen en fiets-onderdelen.

Het nieuwe pand aan Hekkehorst 30 te Zutphen biedt Hartje Benelux de mogelijkheid om een Experience Center in te richten, waar de merken Victoria, Conway, Tern, i:SY en de onderdelen en accessoires van Con-Tec prominent aanwezig zijn.
Om de valbeveiliging rondom de patio binnen te garanderen, heeft Protect-PBM de balustrades op maat laten maken en geleverd. Het gaat hier om stalen balustrades van onbehandeld staal met een blanke coating. Deze hekwerken zijn in samenwerking met Hartje Benelux ontworpen en naar de wens van de klant gemaakt. Decoproject heeft uiteindelijk het Experience Center mede vorm gegeven en de balustrades uiteindelijk geplaatst.

Dealers zijn het hele jaar door welkom om te komen kijken in het Experience Center. Dankzij het multifunctionele karakter van het pand kunnen en zullen er in de toekomst ook dealertrainingen gaan plaatsvinden.

Ook consumenten kunnen naar het Experience Center komen om te fietsen op de nieuwe modellen. Wanneer zo’n consumentenbezoek aan het Experience Center leidt tot de verkoop van een fiets, zal die consument doorgestuurd worden naar een erkende dealer naar keuze.

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2019 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend