PROTECT PBM – Valbeveiliging én meer !!

Protect PBM: professional in dakveiligheidProtect PBM: professional in dakveiligheid

Veilig kunnen werken op het dak is heel belangrijk en het zorgen voor een optimale dakveiligheid moet dan ook altijd worden gezien als prioriteit. Protect PBM is de Nederlandse importeur van DWS Pohl valbeveiliging systemen. Hierdoor kunnen wij u veelzijdige mogelijkheden bieden, waaronder SECUrant, SECUpoint, Seculine Vario, Secuwin, Secu Falz, SECU Net doorvalbeveiliging en Secu Green. Wij zijnuw oplossingsgerichte en betrouwbare partner in dakveiligheid, én kunnen u meer dan dat bieden, zoals onze ECO Dakcoatings.

 

Protect Dakcoatings

Binnen ons assortiment kunt u ook een grote collectie ECO dakcoatings vinden, inclusief diverse gerelateerde producten. Wij kunnen u onder meer SECU Rail aluminium en verzinkt stalen hekwerken bieden. Als ervaren professional gaan wij goed met de tijd mee en, als het even kan, lopen wij voorop als het gaat om innovatie. Zo hebben wij een nieuwe soort coatings in het assortiment die de warmte in gebouwen kunnen reduceren. Deze coatings kunnen veel betekenen in  onder meer bedrijfs- en industriehallen.

 

Ondersteuning en advisering door Protect PBM

Protect PBM heeft meer dan twaalf jaar ervaring in het vakgebied. Wij vormen een betrouwbare partner die oplossingen op maat biedt, waaronder (door)valbeveiliging, dakcoatings, klimvoorzieningen, hekwerken en PBM. Door de jaren heen hebben wij een goede, stabiele reputatie opgebouwd en stellen wij ons op als een oplossingsgerichte, creatieve en hoogwaardige handelspartner. Protect PBM staat voor zowel partners als dealers klaar met de nodige ondersteuning en gedegen advisering. Het landelijk netwerk van partners en dealers omvat o.a. architecten, bouwbedrijven, dakdekkers en installatiebedrijven.

 

Keuringen en onderhoud

U bent niet alleen aan het juiste adres bij Protect PBM wanneer u een ervaren leverancier  en expert in dakveiligheid nodig heeft. U kunt ook bij ons terecht wanneer u zoekt naar een partij die de nodige keuringen voor u kan uitvoeren. U heeft te maken met verplichte keuringen die eens per jaar moeten worden uitgevoerd. Deze keuringen en inspecties van gecertificeerde valbeveiliging systemen kunnen wij voor u uitvoeren. Ook de inventarisatie kunt u aan onze professionals overlatenalsmede complete veiligheidsplannen. Tot slot kunnen wij u ook van dienst zijn met het uitvoeren van eventueel noodzakelijk onderhoud. Zo zijn wij in staat om u altijd een zeer complete dienstverlening aan te bieden.

 

U bent welkom bij Protect PBM

Protect PBM is gevestigd aan de Mercuriusweg in Brummen, waar zowel ons kantoor als ons magazijn te vinden is. Daarnaast hebben wij ook een locatie in Zutphen, op de derde etage van Het Emerhuys. Hier vindt u het Demo Centre dat eveneens dienst doet als showroom. U kunt hier niet alleen kennis maken met de laatste productinnovaties, maar hier kunt u ook diverse demonstraties bijwonen om nader kennis te maken met onze mogelijkheden. Vanzelfsprekend zijn hier ook experts aanwezig om u te informeren en te adviseren wanneer dit wenselijk is. U bent op deze unieke locatie op afspraak van harte welkom.

‹ Terug naar 'Nieuws'

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2018 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend