Protect PBM en Stabu gaan de samenwerking aan

Een bestek is nodig om bouwwerk volledig op de juiste wijze uit te voeren. Protect PBM weet uiteraard als geen ander hoe belangrijk een bestek is. Daarom zijn wij ook trots op het feit dat wij de handen ineen sluiten met de ontwikkelaar van een bestek programma. Wij gaan namelijk met de
gerenommeerde partij Stabu samenwerken in de toekomst. Middels dit blog willen wij u informeren over de stichting Stabu, over de samenwerking en over de voordelen.

 

Stabu bestek voor de bouw

Stabu bestek is speciaal ontwikkeld voor zowel de utiliteitsbouw als de burgerbouw. De stichting werd al in 1976 opgericht en direct werd er een start gemaakt met de ontwikkeling van een standaard bestek. De ontwikkelfase heeft precies 10 jaar in beslag genomen. In deze periode werd het programma STABUText tot stand gebracht. Uiteindelijk ontstond er in 1986 het STABU Standaard bestek in de eerste versie.

 

Samenwerking met een betrouwbare partij

Stichting Stabu is door de jaren heen steeds verder gegroeid en inmiddels is STABUText een welbekende naam in het bedrijfsleven, maar ook zeker bij de overheid. Ook hier wordt gebruik gemaakt van Stabu bestek. Waarom heeft Protect PBM nu specifiek gekozen voor een samenwerking met Stabu? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Wij positioneren ons als een betrouwbare, hoogwaardige partij en wij wilden de samenwerking aangaan met een partij die zich op eenzelfde niveau positioneert. Stabu is dan een voor de hand liggende keuze.

 

De voordelen van Stabu bestek

Een heel belangrijk voordeel van een bestek dat gebaseerd is op de zogenaamde STABU-Standaard is wel dat architecten een stukje extra zekerheid krijgen. Het is namelijk zo dat er sprake is van een juridische waarde die voortkomt uit regelgeving. Het programma STABUText biedt vooral veel voordelen met het oog op het schrijven van een bestek. Het programma is gebruiksvriendelijk en eenvoudig, waardoor het aanzienlijk minder moeite kost om een bestek te schrijven. Het programma werkt in de reguliere internetbrowser en er is geen extra programmatuur vereist. STABUText is daarnaast zeer geschikt voor onder meer e-mail, projectdatabase en intranet. Het werkt snel en eenvoudig, en naar HTML exporteren gaat probleemloos.

 

STABUText voor bestek voorbeeld

Uiteindelijk biedt STABUText voor iedere architect veel praktische voordelen. Het softwarepakket is zeer compleet en biedt alle functies die nodig zijn om het bestek te creëren. De lijst voordelen van STABUText is voor zowel architect als adviseur aantrekkelijk. Wij nodigen u dan ook uit om eens een STABUText voorbeeld te bekijken, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe uitgebreid de mogelijkheden van dit softwarepakket zijn.

 

Wilt u meer weten over deze samenwerking?

Bent u niet (voldoende) bekend met Stabu / Stabu Standaard bestek en wilt u meer weten over de waardevolle voordelen van de nieuwe samenwerking tussen Protect PBM en Stabu? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer, uiteraard op vrijblijvende basis.

‹ Terug naar 'Nieuws'

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2019 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend