×

Permanente ankerpunten: welke opties zijn er?

22 november 2018

Permanente ankerpunten zijn er in diverse varianten. Een goed deel van de permanente ankerpunten wordt vervaardigd door marktleider DWS Pohl GMBH. U bent bij Protect PBM aan het juiste adres wanneer u interesse heeft in deze ankerpunten. Wij leveren de permanente ankerpunten niet alleen, maar wij monteren deze ook voor u. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de toekomstige keuringen en inspecties uitvoeren. Al onze permanente ankerpunten voldoen aan de norm NEN 795: 2012, klasse A, B en C. Wij bieden u graag een overzicht van de ankerpunten die wij kunnen leveren en monteren.

 

Seculine Vario®

De Seculine Vario® is een rvs ankerpunt dat in een permanent kabelsysteem kan worden toegepast. Dit is echter niet de enige optie. Het is namelijk ook mogelijk om de Seculine Vario® single toe te passen. Dit maakt het ankerpunt uniek in zijn soort. De speciaal gevormde voetplaat zorgt ervoor dat er vrijwel geen koudebrug ontstaat. Wanneer de Seculine Vario® single wordt toegepast, dan wordt er op het ankerpunt een oogelement geschroefd.

 

Secupoint®

De Secupoint® heeft een uniek kenmerk. Dit ankerpunt kan namelijk met slechts een enkel boorgat worden gemonteerd. Eenvoudig en snel! Niet voor niets wordt er vaak voor de Secupoint® gekozen voor zowel nieuwe als bestaande daken. Ook dit ankerpunt wordt met speciale inplakmanchetten ingewerkt en sluiten wij nauw aan bij de bestaande dakbedekking.

 

Securant®

De Securant® is geen nieuwkomer op de markt. Zowel in Amerika als in Europa wordt dit ankerpunt al zo’n 40 jaar op de daken toegepast. Het ankerpunt wordt aan de ondergrond bevestigd, waarna deze met een inplakmanchet wordt ingewerkt. Dit speciale inplakmanchet sluit uitstekend aan op zowel de kunststof dakbedekking als de bitumen varianten.

 

Secugreen®

Zoekt u een ankerpunt dat niet in de ondergrond hoeft te worden verankerd? Dan is de Secugreen® het juiste ankerpunt. Deze wordt op de ondergrond geplaatst en kan worden belast door begroeiing of bijvoorbeeld grind en split. Dit zorgt ervoor dat de Secugreen® ook een uitstekende optie is voor groene daken en de nieuwe blauwe daken. Ook als recht lijnsysteem kan de Secugreen® goed worden toegepast.

 

Laat u adviseren door Protect PBM

Protect PBM levert en monteert niet alleen permanente ankerpunten, maar voorziet u ook graag van advies wanneer u niet goed weet wat voor ankerpunten u nodig heeft. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u meer informatie of advies wenst over de hoogwaardige, permanente ankerpunten.

 

Privacycentrum | Copyright by Protect Valbeveiliging