Montageankers voor waterdichte en ballastvrije montagesystemen

Montageankers

Platte daken en licht hellende daken worden tegenwoordig steeds vaker voorzien van zonnepanelen. Ook worden er vaak ventilatie-units en zonnecollectoren op dergelijke daken gezien. In deze gevallen is het wenselijk dat er gebruik wordt gemaakt van waterdichte en ballastvrije montagesystemen. Deze montagesystemen worden speciaal ontworpen door Quickslide. Voor de montageankers voor deze waterdichte en ballastvrije montagesystemen kunt u uiteraard goed terecht bij Protect PBM.

 

De montageankers van Protect PBM

Deze lichtgewicht montageankers hebben een trekcapaciteit die ruimschoots aan de gestelde eisen voldoet. Dit brengt diverse belangrijke voordelen met zich mee. De montageankers worden tijdens de installatie aan de dakconstructie bevestigd. Dit gebeurt mechanisch, waardoor er geen ballast nodig is. Hierdoor bestaat er geen risico dat de dakbedekking beschadigd raakt. Het verschuiven van de systemen wordt namelijk effectief tegengegaan. Daarnaast is het zo dat het afvoeren van water goed kan worden behouden.

 

Voor platte en licht hellende daken

De montageankers voor de waterdichte en ballastvrije montagesystemen bieden een uitstekende oplossing voor platte en licht hellende daken. Een groot voordeel is wel dat deze oplossing eenvoudig toe te passen is op vrijwel iedere onderconstructie van beton, metaal of hout. Voor het voor gemonteerde manchet bestaat er een keuze uit TPO, Bitumen, PVC en EPDM.

 

Overige voordelen van de montageankers

De montageankers bieden meer interessante voordelen voor eigenaren van panden met platte of licht hellende daken. De montage is eenvoudig en kan snel worden uitgevoerd. Er ontstaat een volledig waterdichte afsluiting, ongeacht het soort dakbedekking dat aanwezig is. In alle gevallen wordt de kwaliteit van de dakbedekking beschermd en zijn beschadigingen uitgesloten. De montageankers zijn goed bestand tegen extreme druk- en trekkrachten. Kortom, u kunt altijd rekenen op de hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit van deze lichtgewicht montageankers.

 

Altijd een optimale dak veiligheid

U kunt natuurlijk niet alleen bij Protect PBM terecht voor betrouwbare en veilige montageankers. Als ervaren ondernemer kunnen wij altijd voor u klaarstaan wanneer u wilt zorgen voor een optimale dak veiligheid. Wij zijn niet alleen leverancier van de meest uiteenlopende oplossingen op het gebied van dak veiligheid, maar zij zien er ook op toe dat alle projecten perfect worden uitgevoerd. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende NEN 795 gecertificeerde valbeveiligingsproducten. Daarnaast zijn wij uw partner voor de uitvoering van jaarlijkse keuringen, voor het opstellen van Veiligheidsplannen, het verzorgen van inspecties en het realiseren van RI&E rapportages. Voor een compleet overzicht van onze mogelijkheden kunt u eens een kijkje nemen bij onze producten en diensten.

 

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in onze montageankers of bent u benieuwd naar wat wij op een ander vlak voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te informeren en te adviseren op basis van uw persoonlijke situaties en vraagstukken.

‹ Terug naar 'Nieuws'

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2019 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend