Mobiele dakrand beveiliging

Mobiele dakrand beveiliging

Mobiele dakrand beveiliging is een uitstekende oplossing wanneer permanente beveiliging van de dakrand geen optie is. Wanneer we kijken naar dakrandbeveiliging, dan zijn de opties in de basis op te splitsen in tijdelijke dakrandbeveiliging en permanente dakrandbeveiliging. Protect PBM biedt de beste oplossingen op het gebied van dakbeveiliging. Ook voor effectieve en betrouwbare dakrand beveiliging bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Een mobiele dakreling voor veilig werken op het dak

Zeker wanneer er zelden op het dak gewerkt hoeft te worden kan de voorkeur uit gaan naar mobiele dakrand beveiliging. Daken die licht hellend of plat zijn brengen de nodige risico’s met zich mee wanneer hierop wordt gewerkt. Valgevaar moet vanzelfsprekend altijd tot een minimum worden beperkt. Moeten er lekkages worden verholpen, moet de dakrand worden vervangen of is het bijvoorbeeld nodig om de dakbedekking te laten onderhouden, repareren of vervangen? Dan moeten er maatregelen worden genomen om de werkzaamheden op het dak zo veilig mogelijk te laten verlopen. Een mobiele dakreling kan ervoor zorgen dat er snel en makkelijk een optimale veiligheid op het dak wordt gerealiseerd.

 

Waarom kiezen voor tijdelijke dakrandbeveiliging?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een mobiele oplossing, vooral omdat er aan een verrijdbare valbeveiliging veel voordelen zitten. Door het robuuste ontwerp is de oplossing zeer onderhoudsvriendelijk en doordat de mobiele valbeveiliging eenvoudig verrijdbaar is kan deze gemakkelijk worden verplaatst. Het kost niet veel tijd om de tijdelijke dakrandbeveiliging te plaatsen en ook verwijderen of verplaatsen is snel en eenvoudig te doen. U kunt de mobiele hekwerken van uw voorkeur en in het gewenste model bij ons aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Mobiele hekwerken huren bij Protect PBM

Mobiele hekwerken zijn in diverse varianten beschikbaar in het assortiment van Protect PBM, waardoor er altijd een geschikte verrijdbare dakbeveiliging is. De oplossing is makkelijk verplaatsbaar wanneer het nodig is. Het is dan ook een goede investering. Toch kunnen wij ons voorstellen dat het niet voor iedereen wenselijk is om een verrijdbare dakbeveiliging te kopen. Wanneer het bijzonder weinig noodzakelijk is om dakbeveiliging te realiseren is het vaak de investering niet waard. Daarom is het bij ons ook mogelijk om de mobiele hekwerken te huren. De verrijdbare dakbeveiliging wordt door ons op locatie geleverd en ook weer opgehaald.

 

Permanente hekwerken kopen

Is het in uw specifieke situatie toch beter om het dak te beveiligen met permanente hekwerken? Dan kunt u eens een kijkje nemen in het assortiment permanente hekwerken van Protect PBM. U kunt bij ons de beste oplossingen kopen tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Zoekt u naar de beste oplossingen op het gebied van dakbeveiliging, tijdelijk of permanent? Wij leveren u de juiste toepassingen. Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een gedegen advies.

‹ Terug naar 'Nieuws'

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2019 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend