De voordelen van onze ECO dakcoatings

De voordelen van onze ECO dakcoatings

 

De ECO dakcoatings van Protect Dakcoating bieden u veel interessante voordelen. Dakcoatings zijn bedoeld om uw dak te beschermen tegen vuil en vocht. In Nederland kunnen we te maken krijgen met behoorlijk slechte weersomstandigheden die de kwaliteit van uw dak kunnen aantasten. Dit is te voorkomen met de Protect dakcoatings. De Protect Dakcoatings zijn geschikt om over de meest verschillende soorten dakbedekkingen heen aan te brengen. Dit gebeurt conform de norm NEN 6050, zonder gebruik van open vuur en mét de garantie op een naadloos resultaat.

 

Waarom zijn ECO dakcoatings belangrijk?

De weersomstandigheden zorgen ervoor dat daken op den duur gaan slijten. Dit kan diverse problemen opleveren. Er kunnen scheurtjes en andere beschadigingen ontstaan die vocht binnen kunnen brengen. Het dak is vatbaar voor de ontwikkeling van algen en mossen, waardoor de kwaliteit van uw dak snel achteruit kan gaan. De Protect dakcoatings worden aangebracht wanneer het dak volledig is gereinigd en vormen na het aanbrengen een beschermende laag die vuil en water afstoot. Zo blijft de goede kwaliteit van uw dak behouden.

 

Diverse soorten ECO dakcoatings

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten ECO dakcoatings. Zo hebben wij onder meer Protect dakcoatings in ons assortiment die uitstekend zijn voor fabrieks- en productiehallen, voornamelijk door de warmte reducerende vermogen. Voor ieder soort dak hebben wij een uitstekende dakcoating te bieden. U kunt eens nader kennis maken met de vele soorten ECO dakcoatings die wij u aan kunnen bieden.

 

Belangrijke voordelen van onze ECO dakcoatings

De ECO dakcoatings van Protect Dakcoating bieden enkele belangrijke voordelen die voor alle daken gelden. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen van de Protect dakcoatings.

 

  • Dakcoating geeft het dak een mooiere uitstraling.
  • Onze dakcoatings verlengen de levensduur van uw dak aanzienlijk.
  • U geniet de komende jaren zorgeloos van een mooi, schoon en hoogwaardig dak.
  • Algen en mossen kunnen zich niet meer ontwikkelen op uw dak.
  • Vuil en water worden door de ECO dakcoatings afgestoten, waardoor zij niet meer kunnen zorgen voor vervelende gevolgen en kwaliteitsvermindering van uw dak.
  • Met onze ECO UV Lichtecht dakcoating zal uw dak niet meer verkleuren door de zon. De Protect dakcoating houdt Uv-stralen effectief tegen.

 

Altijd een passende ECO dakcoating voor uw dak

Protect Dakcoating biedt een veelzijdig assortiment ECO dakcoatings van hoge kwaliteit. Door de diversiteit in ons assortiment kunnen wij u altijd een dakcoating bieden die perfect geschikt is voor uw dak en goed past bij uw behoeften. U kunt bij ons terecht voor zowel gekleurde als transparante dakcoating. Daarnaast bieden wij uitstekende oplossingen in diverse prijsklassen, waardoor u bij ons vrijwel altijd terecht kunt voor een effectieve Protect dakcoating binnen uw budget. Op deze website kunt u nader kennis maken met alle ECO dakcoatings die wij u aan kunnen bieden.

 

Meer informatie of advies?

Wanneer u interesse heeft in hoogwaardige ECO dakcoatings, waarmee u de levensduur van uw dak met jaren kunt verlengen, dan bent u bij ons welkom voor de effectieve Protect dakcoatings. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, heeft u vragen of wilt u meer informatie en advies? Dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

‹ Terug naar 'Nieuws'

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2019 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend