×

5 voordelen van BossCover montage ankers

13 december 2018

Er zijn belangrijke voordelen van BossCover montage ankers te noemen. Het is dan ook geheel niet vreemd dat deze ankers op steeds meer plaatsen in Nederland te vinden zijn. Zowel bedrijven als particulieren kiezen voor de voordelen van BossCover montage ankers. Voor deze montageankers kunt u uiteraard ook bij Protect PBM terecht. Wij geven u inzicht in de 5 belangrijkste voordelen van BossCover montage ankers.

 

Ballastvrij en waterdicht

BossCover montage ankers zijn speciaal voor ontworpen voor ballastvrije en waterdichte montagesystemen. Dit betekent dat er een combinatie wordt gemaakt tussen gemak, betrouwbaarheid en kwaliteit.

 

Platte en licht-hellende daken

De BossCover montage ankers worden in de meeste gevallen toegepast op platte daken, maar zijn ook goed geschikt voor toepassing op licht-hellende daken. Vanzelfsprekend hebben wij ook oplossingen voor andere daken.

 

Diverse toepassingen

Ballastvrije en waterdichte montagesystemen worden gerealiseerd ten behoeve van diverse doeleinden. De BossCover montage ankers zijn bijvoorbeeld geschikt voor montagesystemen ten behoeve van zonnecollectoren, units voor ventilatie en zonnepanelen.

 

Mechanische bevestiging

Er is geen ballast meer nodig wanneer u kiest voor de BossCover montage ankers, want de montage ankers worden op mechanische wijze bevestigd aan de dakconstructie. De montageankers hebben een uitstekende trekcapaciteit, welke aan alle gestelde eisen voldoet. Zo bent u altijd zeker van een optimale betrouwbaarheid.

 

Waterafvoer blijft behouden

De functies op het dak mogen in geen geval worden belemmerd door montagesystemen. De BossCover montage ankers voorkomen dat functies op negatieve wijze worden beïnvloed. Eén van deze functies is bijvoorbeeld de waterafvoer, welke uiteraard altijd goed hoort te zijn. Door te kiezen voor het gebruik van BossCover montage ankers wordt een goede waterafvoer behouden.

 

Meer voordelen van BossCover montage ankers

BossCover montage ankers bieden veel verschillende voordelen. Diverse systemen moeten in de praktijk worden verschoven, waardoor de dakbedekking beschadigd kan raken. Doordat BossCover montage ankers mechanisch worden bevestigd aan de dakconstructie is ook schade aan de dakbedekking uitgesloten. Het systeem kan niet verschuiven, en dit is ook niet nodig.

 

Protect PBM levert BossCover montage ankers

Wilt u profiteren van de belangrijke voordelen van BossCover montage ankers? Dan bent u bij Protect PBM aan het juiste adres. Natuurlijk kunnen wij u ook vrijblijvend meer vertellen over deze montage ankers. Neemt u gerust eens contact op voor meer informatie, advies of een afspraak.

 

BossCover ankers ballastvrij waterdicht 
Privacycentrum | Copyright by Protect Valbeveiliging