Lijnsystemen

Bij Protect-PBM bent u aan het juiste adres voor de levering of montage van permanente kabelsystemen. De lijnsystemen hebben in veel gevallen een vaste afstand van 2 of 4 meter tot de dakrand, zodat de gebruiker het valbeveiligingssysteem kan gebruiken als gebiedsbegrenzer. Hierbij is de mogelijkheid om over de dakrand te vallen uitgesloten.

Gecertificeerd kabelsysteem

Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan is dit met de valbeveiliging van Protect-PBM geen enkel probleem. Onze permanente kabelsystemen, bevestigingsmiddelen en bouwkundige ondergronden zijn gekeurd en gecertificeerd door het Duits Instituut voor Bouw Techniek (DIBT) te Berlijn. Deze garantie maakt Protect-PBM uniek in heel Europa. Tevens voldoen onze lijnsystemen aan de norm NEN 795-2012 klasse C.

Levensduur en kwaliteit

Protect-PBM garandeert u maximale dakveiligheid tegen een zeer gunstige prijs. Alle onderdelen van het Seculine®Vario-lijnsysteem zijn vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Eenmaal gemonteerd hoeft het lijnsysteem niet opnieuw aangebracht of verwijderd te worden bij een dakrenovatie. Levensduur en kwaliteit in één systeem!

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2019 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend