Hekwerken

Op daken waar veel technische installaties staan wordt vaak gekozen voor valbeveiliging en dakveiligheid in de vorm van permanente hekwerken. Het gebruik van een hekwerk als valbeveiliging ligt op het hoogste niveau, omdat de dakgebruiker tijdens zijn werkzaamheden niet na hoeft te denken over een eventuele val. Zo wordt de kans op ongelukken en valgevaar tot een minimum beperkt.

Hekwerken voor daken in vele varianten

Permanente hekwerken zijn niet bij iedere opdrachtgever favoriet, omdat deze de uitstraling van een pand kunnen bepalen. Daarom worden deze vaak toegepast in een hoek van 70 graden of wordt een variant gebruikt die buiten werkzaamheden neergeklapt kan worden.

Permanente hekwerken zijn in vele varianten leverbaar: thermisch verzinkt, aluminium, gemoffeld, gepoedercoat, schuin en neerklapbaar. Alles is mogelijk bij de specialisten van Protect!

Verrijdbare dakrandbeveiliging (mobiele hekwerken)

Ook voor tijdelijke werkzaamheden hebben wij een verrijdbare dakrandbeveiliging tot uw beschikking. Dit zijn zogenaamde mobiele hekwerken die langs de rand “gereden” kunnen worden. Voor meer informatie vraag het de Protect medewerkers.

Downloads

Securail

ROC Aventus Hekwerk Hekwerk

 

Verrijdbare dakrandbeveiliging

mobiele valbeveiliging mobiele valbeveiliging mobiele valbeveiliging

Subdiensten

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2019 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend