Doorvalbeveiliging lichtstraten

 Doorvalbeveiliging lichtkoepels en lichtstraten

Lichtkoepels en lichtstraten zijn in de meeste gevallen niet doorvalveilig. Hieronder ziet men wat er kan gebeuren als men door de lichtkoepel of lichtstraat valt.

Doorval zonder aanlijnbeveiliging:

 

Doorval met aanlijnbeveiliging aan de lichtkoepel?!:

Oplossingen

Protect heeft hier oplossingen voor. Wij kunnen passende oplossingen bieden voor verschillende situaties. U kunt bijvoorbeeld denken aan een rooster over de lichtkoepel, hekwerken (eventueel neerklapbaar) rondom. Maar ook doorvalnetten is een hele goede en nette optie.

Roosters

Wij kunnen roosters leveren en aanbrengen. Deze zijn uitgevoerd in aluminium en worden over de lichtkoepel of lichtstraat gemonteerd. Deze roosters zijn verkrijgbaar in de maten 1300mm x 900mm of 1300mm x 1300mm. Bij de lichtstraten die langer zijn worden ze naast elkaar gezet.

doorvalbeveiliging

Secunet®

Bij Protect PBM kunt u ook terecht voor Secunetten. Dit zijn netten gemaakt van staal of kunststof en worden aan de binnenkant van de lichtkoepel of lichtstraat geplaatst. Dit is verkrijgbaar is heel veel standaard maten. Zelfs voor ronde lichtkoepels is dit mogelijk.

secunet
Bekijk hier de brochure inzake de Secunet®

Secunetten

Secunetten bij Monsanto

 

Netten voor lichtstraten staaldaken

Voor lichtstraten op staaldaken zijn inmiddels ook oplossingen om doorvalveilig te maken. Zie hieronder de oplossing, een stalen net die gemonteerd wordt op de sandwichpanelen.

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2019 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend