Permanente ankerpunten

Protect-PBM levert én monteert de ankerpunten van DWS Pohl GMBH op de Nederlandse markt. DWS Pohl is marktleider op het gebied van valbeveiliging en dakveiligheid.

Gecertificeerde ankerpunten voor valbeveiliging

De ankerpunten van Protect-PBM zijn samen met de bevestigingsmiddelen en diverse bouwkundige ondergronden gekeurd en gecertificeerd. Dit is vastgelegd door het DIBT (Duits Instituut voor Bouwtechniek) uit Berlijn onder keuringsnummer Z-14.4-540. Daarmee zijn wij nagenoeg de enige partij in heel Europa die u deze maximale dakveiligheid kan bieden. Bovendien voldoen al onze ankerpunten aan de norm NEN 795: 2012, klasse A, B en C.

Securant®

Zo hebben wij de Securant®, een ankerpunt dat al ruim 35 jaar wordt toegepast op daken in heel Europa en de VS. De Securant® wordt bevestigd aan de ondergrond en daarna ingewerkt met een speciaal inplakmanchet dat aansluit op alle soorten bitumen en de kunststof dakbedekking (PVC, EPDM, EP, ECB en TPO)

Secupoint®

Tevens hebben wij in ons assortiment de Secupoint®, een uniek ankerpunt dat gemonteerd wordt met slechts één boorgat. De Secupoint® is een fantastisch product voor bestaande of nieuwe daken. Het ankerpunt kent vele toepassingen en wordt eveneens ingewerkt met speciale inplakmanchetten die nauw aansluiten bij de toegepaste dakbedekking (zie ook de Protect-PBM folder).

Seculine Vario®

Ten slotte kunt u bij Protect-PBM terecht voor het absolute paradepaardje onder de ankerpunt, de Seculine Vario®. Dit unieke, geheel van RVS vervaardigde ankerpunt is toepasbaar in een permanent kabelsysteem, maar is ook te gebruiken als stand-alone ankerpunt. Als het Seculine Vario®-ankerpunt wordt gebruikt als stand-alone, wordt er een oogelement op het ankerpunt geschroefd. Hierdoor is het Seculine Vario®-ankerpunt uitermate geschikt voor het gebruik als valbeveiliging in een meerjarenplanning. De Seculine Vario® is eenvoudig aan te brengen en heeft het nagenoeg geen koudebrug door de speciaal gevormde voetplaat.

Secugreen®

Ook als u iets specifieker zoekt, kunt u bij Protect-PBM terecht. Wij hebben ook een ankerpunt wat niet verankert wordt in de dakondergrond. Het Secugreen®-ankerpunt wordt op de dakondergrond geplaatst en kan door bijvoorbeeld grind, begroeiing (Sedumdak) belast worden. Het is een uitstekend product voor groendaken. En de Secugreen® is zelfs als recht lijnsysteem te gebruiken.

Subdiensten

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2019 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend