Nieuwbouw

Het is van groot belang dat de dakbedekking van een nieuwbouwwoning van hoogstaande kwaliteit is. Bent u op zoek naar een goede specialist met veel ervaring? Dan bent u bij Protect Persoonlijke Beschermings Middelen BV aan het goede adres. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring met werken in de hoogte zijn wij zeer goed op de hoogte van wat belangrijk is bij een goede dakbedekking.

Wij verzorgen daken voor zowel particulieren als grote bedrijven. De verschillende gemeentes, grote bedrijven, bouwbedrijven en woonstichtingen waarvoor we de dakbedekking verzorgden kunnen u een positieve referentie geven.

Aanpak

Elke situatie wordt afzonderlijk bekeken door onze specialisten. Wanneer zij langskomen op afspraak voor het bekijken van de constructie van het pand, geven zij gericht advies voor de optimale aanleg van uw dak. Op basis hiervan maken zij vrijblijvend een offerte waarna u kunt beslissen of u akkoord gaat met onze scherpe prijzen.

Tijdens het bekijken van de constructie van het pand kunnen we inschatten hoe we te werk gaan. Op basis hiervan berekenen we de kostprijs. Hierbij kijken we naar de duurzaamheid, de kosten en het uiterlijk van het pand.

Verschillende materialen

  • Bitumineuze dakbedekkingen
  • Kunststof dakbedekkingen
  • EPDM dakbedekkingen
  • Groendaken

Informeer meteen naar de mogelijkheden of maak een afspraak!

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2018 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend