Keuringen – Inspecties – Veiligheidsplan

Ook voor de keuring van uw valbeveiligingssysteem kunt u terecht bij Protect-PBM. Al onze monteurs zijn gediplomeerd keurmeester en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om deze keuringen accuraat en op een professionele wijze uit te voeren.

Waarom uw valbeveiliging keuren?

In Nederland is het in de wet vastgelegd dat u ieder jaar de NEN keuring valbeveiliging moet laten uitvoeren. Het menselijk leed en de financiële gevolgen van een bedrijfsongeval door bijvoorbeeld een niet deugdelijke harnasgordel zijn vaak niet meer te overzien. U voorkomt ze door op tijd de valbeveiliging te laten inspecteren en keuren. De werkgever kan zelf bepalen door wie hij zijn arbeidsmiddelen laat keuren. Voorwaarde daarbij is dat dit door een deskundig persoon of instelling wordt gedaan. Na de inspectie en keuring van de valbeveiliging ontvangt de werkgever een officieel certificaat en wordt de gekeurde valbeveiliging voorzien van een keuringssticker.

Wilt u meer weten over de juridische context omtrent de jaarlijkse keuring van valbeveiliging? Neem dan contact met ons op of lees het in deze bijlage.

Laat uw valbeveiliging tijdig keuren en laat ons een veiligheidsplan maken.

U kunt al uw PBM-sets door Protect PBM laten keuren/inspecteren, van valbeveiliging tot hekwerken, kooi- en gevelladders. Ook andere valbeveiligingssystemen kunt u bij ons laten keuren. Onze gediplomeerde keurmeesters zorgen voor een accurate en professionele keuring van uw persoonlijke beschermingsmiddelen. Met een degelijk veiligheidsplan bent U ervan verzekerd volgens de laatste veiligheidsnormen te werken. We kunnen U hierin adviseren en de noodzakelijke aanpassingen uitvoeren.

Voor meer informatie betreffende het keuren en een degelijk veiligheidsplan kunt u contact
opnemen met een van onze medewerkers of stuur een mail naar keuren@protect-pbm.nl

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2019 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend