Daklekkage

Wanneer uw dak lekt, is het niet optimaal de druppels op te vangen met potjes en pannetjes. Beter kunt u uw lek laten herstellen door Protect Persoonlijke Beschermings Middelen BV. Wij hebben reeds meer dan 25 jaar ervaring en zijn dus zeer goed op de hoogte van de ideale manier om lekkages te herstellen. Een beschadigd dak kan funest zijn voor uw interieur en zelfs uw volledige woning havenen.

Daklekkage herstel in 5 stappen

Bij een lekkend dak neemt u contact op met ons bedrijf. Op afspraak komt een van onze ervaren specialisten kijken en maakt een offerte op voor de herstelling hiervan. Naar aanleiding van de offerte ontdekt u onze scherpe prijzen en beslist u al dan niet met ons in zee te gaan.

Onze specialist inspecteert uw lekkend dak en krijgt zo inzicht in wat er moet gebeuren. We bekijken samen met welk materiaal we uw dak herstellen om zo de optimale staat van het dak op vlak van duurzaamheid en uiterlijk van het pand te garanderen. Zo kunnen we inschatten hoeveel het herstellen van uw dak zal kosten.

Hoogwaardige dakbedekking

  • Bitumineuze dakbedekkingen
  • Kunststof dakbedekkingen
  • EPDM dakbedekkingen
  • Groendaken
  • Protect Dakcoating

Ons uitgebreide klantenbestand beslaat reeds verschillende gemeenten en bouwbedrijven. Dankzij hun positieve referenties kunt u zeker zijn van het kwaliteitswerk van Protect Persoonlijke Beschermings Middelen BV.

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2018 Protect PBM
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend